Virum Dyreklinik nær Lyngby, Holte, Hørsholm - dyrlæger, hund, kat, kanin, marsvin  
GRØNNEVEJ 133E·2830 VIRUM
TLF.45 85 32 71
 
   FÅ NYHEDSBREV FRA VIRUM DYREKLINIK

 
 

Virum Dyreklinik ved Lyngby og holte

Virum Dyreklinik åbnede i 1976 og blev overtaget af Lisbeth Falmer-Hansen i 2001. Dyreklinikken ligger i Virum mellem Lyngby og Holte. Klinikken dækker et bredt område i Nordsjælland, fra Hørsholm, Holte, Gentofte, Lyngby
Find vej til Virum Dyreklinik, nær Lyngby og Holte

To Dyrlæger og to veterinærsygeplejersker
På Virum Dyreklinik bliver du mødt af 2 dyrlæger, 2 veterinærsygeplejersker og 2 veterinærsygeplejerske-elever. Læs mere om dyrlæger og veterinærsygeplejersker
Det er vores mål at du og dit kæledyr føler dig godt tilpas når I er hos os.

Venteværelset og receptionen
Det første du møder med dit kæledyr er vores venteværelse, her kan du sidde ned indtil dyrlægen kalder jer ind. En af sygeplejerskerne tager imod jer og tjekker at I er registreret i vores journal-system. Hundene vil typisk blive sendt en tur på vægten så den er opdateret.
I venteværelset finder du også vores butik, her er foder, godbidder, shampoo, loppebehandling og lidt legetøj til både hunde og katte.
se mere her

Konsultationsrummet
Når dyrlægen henter jer, kommer I ind i konsultationsrummet. Her har dyrlægen mulighed for at undersøge dyret, og snakke med dig som ejer finde ud af om dyret har nogle særlige problemer som vi skal have taget hånd om.

HD-billeder, blodprøver, operation, tandrens
Virum Dyreklinik råder bl.a. over digitalt røntgen, det bruger vi til at optage fx HD-billeder til bedømmelse hos DKK, diagnosticering af gigt, hoste, nogle mave/tarm lidelser og typisk også ved mistanke om brud ved fx påkørsker.
Vi har eget laboratorium, hvor vi analyserer blod, urin, fæces og svab fra fx ørene. Specielle undersøgelser, fx gentests, sender vi til et specialiseret laboratorium med kurer, så vi sikrer os et hurtigt og præcist svar.
Operationsstuen og forbedelsen er udstyret med moderne anæstesiudstyr, samt overvågning.
Klinikken råder over tandudstyr, så vi kan foretage tandrensning og anden tandbehandling på hund, kat og gnavere.
Læs om tandrens og andre behandlinger

 
 

 

om Dyrlægerne

 
  Læs mere om dyrlægerne og veterinærsygeplejerskerne og deres speciale, interesser og kæledyr
Om dyrlæger og personale
.
 
     
 

Kontakt dyrlægerne

 
  Virum dyreklinik dækker Lyngby, Nærum, Sorgenfri, Holte, Hørsholm
Kontakt, åbningstider, bestil tid
 
     
 

Digital Røngten HD

 
  Virum Dyreklinik råder over digital røntgen, det bruger vi til HD samt AA bedømmelser, kontrast undersøgelse, lungebilleder.
Dyrlægerne på Virum Dyreklinik benytter digital røntgen. Det giver øgede tekniske muligheder, fx sender vi HD billeder og AA billederne elektronisk til bedømmelse hos DKK
 

Besøg vores nye netbutik

Vi er glade for at kunne tilbyde vores kunder en ny service. Vi leverer i hele landet, og tilbyder gratis levering i vores lokalområde.

se netbutikken her!